کد خبر: 3951605
تاریخ انتشار : ۱۴ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۳
قسمت هجدهم از مسابقه «نماز و نیایش حضرت زهرا(س)»

فیلم | میلاد نور

ستاد اقامه نماز مسابقه پیامکی «نماز و نیایش حضرت زهرا(س)» را از سالگرد شهادت تا ولادت این بزرگ بانوی اسلام برگزار می‌کند.

به گزارش ایکنا، هجدهمین مسابقه پیامکی «نماز و نیایش حضرت زهرا (س)» از سوی ستاد اقامه نماز در حال برگزاری است.

منبع این مسابقه کلیپ‌های سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین سیدجواد بهشتی، مشاور علمی و فرهنگی ستاد اقامه نماز است که تحت عنوان نماز حضرت زهرا(س) در ۱۸ قسمت کوتاه پنج دقیقه‌ای به صورت روزانه منتشر می‌شود.

در ادامه، هجدهمین قسمت از این مسابقه که از شهادت تا روز ولادت حضرت زهرای مرضیه(س) برگزار خواهد شد، با عنوان «میلاد نور» ارائه می‌شود.

سوال هجدهم: قبل از شکل‌گیری نطفه حضرت فاطمه(س) جبرئیل امین چه دستوری از آسمان آورد؟

۱) تا ۱۰ روز غذای مخصوص میل کن.

۲) سه روز در مسجد اعتکاف کن.

۳) چهل شبانه روز از حضرت خدیجه(س) فاصله بگیر، روزها و شب‌ها عبادت کن.

۴) نماز بگذار و از خداوند ذریه طیبه طلب کن.

علاقه‌مندان می‌توانند برای شرکت در مسابقه فقط عدد گزینه مورد نظر خود را تا ساعت ۹ روز بعد، 15 بهمن‌ماه به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۰۱۷ ارسال کنند.

انتهای پیام
captcha